Pizza cu ghebe

de Rocsi in Pizza, 27 Apr 2011 | 3364 vizualizari

 

Sa nu credeti ca e facuta acum de paste,e de inainte de paste dar nu am postat reteta!!

 

INGREDIENTE

  • blat:(ies 2 blaturi din acest aluat)
  • 200 ml apa minerala
  • 20 gr drojdie
  • un praf de sare
  • 1 lingura ulei
  • faina cat cuprinde
  • umputura:
  • 3-4- felii pastramioara
  • 3-4 felii kaizer
  • un pumn ghebe fierte
  • 7-8 masline
  • cascaval
  • sos de rosii
  • piper
  • patrunjel uscat
  • 1 ou
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu ghebe:

http://www.bucataras.ro/retete/pizza-de-post-19366.html aluatul este facut dupa reteta de aici.

Taiem pastramioara si kaizerul bucatele.

ghebele fierte le tocam ,dar nu prea marunt.

maslinele le taiem felii.

luam jumatate din aluatul de mai sus.

intindem o foaie rotunda si o intepam din loc in loc.

o asezam pe o tava rotunda,tapetata cu putin unt.

luam putin sos de rosii si il amestecam cu niste piper si patrunjel uscat.

cu acest sos ungem blatul.

punem pastrama cu kaizerul,apoi ghebele,maslinele.

deasupra radem cascaval .

batem un ou cu putina sare si il turnam peste pizza.

o dam in cuptorul incins si o lasam acolo pana se coace.

cand e gata o scoatem si servim!

 

 

RETETA IN IMAGINI

Pizza cu ghebe-0
Pizza cu ghebe-1
Pizza cu ghebe-2

COMENTARII (22)

adry88

adry88 1

21.05.2011, 11:53

arata bn si gustos

Ligia Bxl

Ligia Bxl 1

23.07.2013, 23:53

o bunatate

Rocsi

Rocsi 1

24.07.2013, 10:16

Adry, Ligia va multumesc fetelor

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!