Pizza cu gorgonzola picanta

de Valclaudia in Pizza, 25 Sep 2013 | 706 vizualizari

 

pizza mea preferata ;)

 

INGREDIENTE

Pentru aluat:

  • Faina neagra 100 gr
  • Fulgi de ovaz 20 gr.
  • Sare dupa gust
  • ¼ pachetel drojdie
  • Apa calduta 100 ml
  • Putin zahar
  • 1 lingurita rozmarin uscat

Pentru topping:

  • Ketchup Univer iute
  • 50 gr porumb dulce
  • cca 70 gr. gorgonzola picanta
  • cca 50 gr. cascaval ras
  • 6-7 masline
  • busuioc uscat
  • cateva rosii cherry
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu gorgonzola picanta:

Aluatul se prepara simplu, amestecand toate ingredientele.

Nu se lasa la dospit, se intinde pe masa de lucru o foaie de marimea formei in care dorim sa coacem pizza.

Aluatul se unge cu ketchup Univer, apoi se decoreaza cu rosii cherry, porumb dulce, masline, gorgonzola iar la final presaram cascavalul ras si busuiocul uscat.

Dam tava la copt la temperatura ridicata pana se rumeneste frumos si aluatul devine crocant.

Pofta buna!

 

 

RETETA IN IMAGINI

Pizza cu gorgonzola picanta-0
Pizza cu gorgonzola picanta-1
Pizza cu gorgonzola picanta-2
Pizza cu gorgonzola picanta-3
Pizza cu gorgonzola picanta-4
Pizza cu gorgonzola picanta-5
Pizza cu gorgonzola picanta-6
Pizza cu gorgonzola picanta-7
Pizza cu gorgonzola picanta-8
Pizza cu gorgonzola picanta-9
Pizza cu gorgonzola picanta-10

COMENTARII (18)

 Lavinia

Lavinia 1

25.09.2013, 22:06

ce as papa si eu

Lau

Lau 1

25.09.2013, 22:06

Corinuta

Corinuta 1

25.09.2013, 23:07

Place picanta!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!