Pizza cu hering și sos de roșii

de Panacris in Pizza, 18 Sep 2013 | 3818 vizualizari

 

Din seria pizza cu pește;) Ce o savurez singurică;)

 

INGREDIENTE

  • faină albă de grâu 300 g.,
  • sare iodată 1/2 lingură,
  • zahăr tos 1 lingură,
  • drojdie uscată 1 lingură,
  • apă 300 ml,
  • ulei de măsline 2 linguri,
  • hering în suc de roșii 1 conservă,telemea de capră Delaco,
  • brânză Gorgonzola cca. 50 g,
  • oregano,
  • ketchup Univer,
  • măsline negre dezosate
Portii: 2
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu hering și sos de roșii:

În recipientul mașinii de pâine se pune apa, făina cernută, sarea, zahărul, uleiul și drojidia (Atentie! Pastrati aceasta ordine dacă vreti să crească aluatul!!!) Se programeaza aparatul pentru frământat și dospit, care dureaza 90 de minute.

Între timp se curăță ceapa și ciupercile, se toace julien, apoi se călesc în puțin ulei de masline, până se înnmoaie puțin.

Aluatul de pizza dospit se întinde în formă, se pune un strat de ketchup Univer, bucăți de brânză Gorgonzola, apoi se așează bucățile de pește împreună cu sosul lor, măsline dezosate, se presară oregano și un nou strat de ketchup Univer, se acoperă cu un strat de brânză de capră rasă, apoi se dă la cuptor cca. 25 de minute la foc mediu.

Se servește fierbinte cu adaos de ketchup.

Poftă bună!

TIPS-URI

1

Oregano este ingredientul secret al un pizze reușite și aromate ;)

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu hering și sos de roșii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (26)

deyutzky 1

18.09.2013, 22:21

Chiar daca am mancat azi pizza) gust side la tine

nadea68 1

18.09.2013, 22:48

Lavinia 1

19.09.2013, 10:24

si mie imi place

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pizza cu muschi file de porc,salam,carnat si miez de lapte