Pizza cu kaizer si ardei gras

de Bya Ralu in Pizza, 21 Feb 2013 | 2637 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 ml apa calduta
  • 400 g faina
  • 1/2 plic de drojdie uscata
  • un varf de sare
  • 1/2 lingura de zahar
  • 4 linguri ulei de masline
  • Pentru topping:
  • kaizer
  • salam victoria
  • cascaval
  • 1 punga de mozzarella
  • sos de pizza
  • 1/2 ardei gras rosu
  • 1 cutie ciuperci
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu kaizer si ardei gras:

Drojdia se amesteca cu 3 linguri de apa si 1 de faina si zaharul. Pasta se pune peste faina si se acopera timp de 20 minute. Dupa se adauga uleiul, sare si se amesteca foarte bine, se adauga treptat apa calduta cat este nevoie. Daca mai trebuie mai adaugam si faina, aluatul nu trebuie sa se lipeasca de maini. Pe masa de lucru se pune faina, modelam aluatul si il punem intr-o tava tapetata cu ulei si faina.

Intr-o tigaie punem ciuperciile cu putin ulei de masline la calit, le lasam 5 minute. Pe aluat intindem sosul de pizza sau pasta formata dintr-o cutie de pulpa de rosii decojite. Adaugam busuioc si oregano peste ciuperci si le intindem in tava. Kaizerul si salamul se taie cubulete, iar ardeiul gras felii. Se da la cuptor pentru 20 minute. Inainte cu 5 minute sa fie gata se adauga cascavalul ras amestecat cu mozzarella rasa. Se serveste cu sos de pizza picat si sos de usturoi

 

RETETA IN IMAGINI

Pizza cu kaizer si ardei gras-0
Pizza cu kaizer si ardei gras-1
Pizza cu kaizer si ardei gras-2

COMENTARII (31)

Bya Ralu

Bya Ralu 1

04.03.2013, 22:33

da o sa incerc)))

Micutza Luana

Micutza Luana 1

13.03.2013, 17:13

arata ff bineee

Bya Ralu

Bya Ralu 1

13.03.2013, 17:13

thanks

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Clatite cu branza telemea si malai
  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

  • 11

    D

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Madlene

de Criss 6

Madlene

la 06:05

Cotlet de ton la grătar

de Bunica 6

Cotlet de ton la...

ieri la 20:05

Prăjitură frageda cu mere

de Bunica 6

Prăjitură...

ieri la 19:51

Gustare cu friptură de curcan

Gustare cu...

ieri la 19:24