Pizza cu kaizer si ardei gras

de Bya Ralu in Pizza, 21 Feb 2013 | 6221 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 ml apa calduta
  • 400 g faina
  • 1/2 plic de drojdie uscata
  • un varf de sare
  • 1/2 lingura de zahar
  • 4 linguri ulei de masline
  • Pentru topping:
  • kaizer
  • salam victoria
  • cascaval
  • 1 punga de mozzarella
  • sos de pizza
  • 1/2 ardei gras rosu
  • 1 cutie ciuperci
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu kaizer si ardei gras:

Drojdia se amesteca cu 3 linguri de apa si 1 de faina si zaharul. Pasta se pune peste faina si se acopera timp de 20 minute. Dupa se adauga uleiul, sare si se amesteca foarte bine, se adauga treptat apa calduta cat este nevoie. Daca mai trebuie mai adaugam si faina, aluatul nu trebuie sa se lipeasca de maini. Pe masa de lucru se pune faina, modelam aluatul si il punem intr-o tava tapetata cu ulei si faina.

Intr-o tigaie punem ciuperciile cu putin ulei de masline la calit, le lasam 5 minute. Pe aluat intindem sosul de pizza sau pasta formata dintr-o cutie de pulpa de rosii decojite. Adaugam busuioc si oregano peste ciuperci si le intindem in tava. Kaizerul si salamul se taie cubulete, iar ardeiul gras felii. Se da la cuptor pentru 20 minute. Inainte cu 5 minute sa fie gata se adauga cascavalul ras amestecat cu mozzarella rasa. Se serveste cu sos de pizza picat si sos de usturoi

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu kaizer si ardei gras" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (31)

Bya Ralu 1

04.03.2013, 22:33

da o sa incerc)))

Micutza Luana 1

13.03.2013, 17:13

arata ff bineee

Bya Ralu 1

13.03.2013, 17:13

thanks

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort aperitiv cu mazare si crema de branza

de Rocsi 9

ieri la 21:00

Biscuiti fragezi cu branza sarata si seminte: Reteta simpla si gustoasa

de laura_n 7

ieri la 17:20

Pate de pui si dulceata de zmeura - O combinatie inedita si gustoasa pentru micul dejun

ieri la 13:15

Rețetă de vedetă. Marele tenor Luciano Pavarotti pregatea  Spaghetti aglio ca nimeni altul!

ieri la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pizza cu mozzarella