Pizza cu legume

de aziz in Pizza, 16 Mai 2012 | 2697 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 150 gr faina (combinata alba si neagra integrala)
  • lapte cald
  • jumatate lingurita de drojdie
  • jumatate lingurita de zahar
  • un praf de sare
  • o lingura de ulei de masline
  • Pentru ,sa zicem ,umplutura :
  • o ceapa mica
  • jumatate ardei rosu ,jumatate ardei galben si verde
  • o mana de fasole pastai fierte
  • 2 linguri gogosari in sos de rosii
  • o lingurita harrisa sau putin chilli
  • branza pentru pizza eu am pus mozzarela si putin cascaval
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu legume:

Se amesteca drojdia cu zaharul si putin lapte cald se amesteca pana se topeste drojdia.Turnam peste faina adaugam si restul ingredientelor, framantam pana obtinem un aluat ca plastelina pe care il vom lasa la crescut 30 minute. Intindem foaie subtire in tava si adaugam legumele pe care in prealabil le-am "aurit" in 2-3 linguri de ulei .Adaugam peste legume la sfarsit sosul de gogosari si harrisa sau chilli poate fi fresh sau fulgi uscati. Branza se taie cubulete si se distribuie uniform peste legume. Dam la cuptorul preincalzit (200 grade) pana se rumeneste.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Pizza cu legume 162950
retete culinare - Pizza cu legume 162951
retete culinare - Pizza cu legume 162952
retete culinare - Pizza cu legume 162953
retete culinare - Pizza cu legume 162954
retete culinare - Pizza cu legume 162955

COMENTARII (34)

aziz 1

19.05.2012, 12:44

Angelina_Elena 1

19.05.2012, 19:25

super buna

aziz 1

19.05.2012, 19:28

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55