Pizza cu legume si mozzarella

de katty in Pizza, 20 Dec 2014 | 5312 vizualizari

 

INGREDIENTE

aluat:

300 gr faina ,

1 lingurita zahar ,

sare

1 lingura ulei de masline ,

1 lingurita drojdie uscata,150 ml apa )

topping

1 vanata medie

1 ardei kapia

2 rosii

sare

piper

oregano

1 lingura ulei de masline

120 gr mozzarella

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu legume si mozzarella:

Incalzim apa cat sa putem tine un deget in ea  . Punem zaharul , sarea  , uleiul de masline si drojdia , amestecam si lasam 5 minute . 
Cernem faina intr-un castron , facem o adancitura la mijloc si punem  apa . Amestecam pana obtinem un aluat elastic , care nu se lipeste de maini , pe care il lasam sa creasca la cald pana isi dubleaza volumul .
Daca mai este nevoie mai punem utina faina .
Curatam vanata si o taiem cubulete .La fel procedam si cu  ardeiul kapia si rosiile .


Intr-o tigaie punem cuburile de vanata si ardei gras la calit in uleiul de masline .
Le lasam la foc iute cateva minute , pana incep sa se inmoaie usor   apoi adaugam cuburile de rosii .
Presaram sare , piper si oregano dupa gust .
Mai lasam 2-3 minute , apoi dam tigaia sa se raceasca .
Oprim putina mozzarella pentru presarat deasupra , iar restul  o taiem cuburi si o amestecam cu legumele racorite .
Intindem aluatul    pe fundul unei tavi  si putin pe pereti .
Punem umplutura , presaram  mozzarella pastrata sfaramata .
Dam tava la cuptor la foc mare pentru 15-20 de minute .

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu legume si mozzarella" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pizza Royal (reteta video)