Pizza cu mortadella, ciuperci si oua

de madi_marin in Pizza, 26 Sep 2010 | 3831 vizualizari

 

INGREDIENTE

Blat :

  • 250 g faina
  • 1 lingurita drojdie uscata
  • sare
  • zahar
  • 100 - 125 ml apa calda
  • 2 linguri ulei

Umplutura:

  • 3 felii de mortadella
  • 2 felii sunculita taraneasca
  • masline fara samburi
  • 150 g ciuperci
  • 150 g cascaval
  • 4 oua
  • pasta de tomate
  • condimente aromate pentru pizza
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu mortadella, ciuperci si oua:

Se prepara aluatul pentru blat : se amesteca intr-un castron toate ingredientele si se framanta un aluat care nu se mai lipeste de mana. Daca mai e nevoie se mai adauga putina faina. I se da forma de bila si se lasa la crescut la loc caldut pana pregatim ingredientele pentru umplutura.

Mortadella si sunculita taraneasca se taie fasii mai mari, maslinele se taie marunt, ciupercile se lasa intregi daca sunt mici, daca nu....se taie, iar cascavalul se da pe razatoarea cu ochiuri mici.

In tava mare de cuptor tapetata cu hartie de copt se pune aluatul intins in foaie rotunda, se unge cu ulei si pasta de tomate,se pune un strat de cascaval ras,  se presara deasupra ierburi aromate, se pun fasiile de mezel, maslinele, ciupercutele, iar cascaval ras si deasupra se sparg cu grija ouale. Se da tava la cuptor pana ce ouale s-au inchegat.

 

TIPS-URI

1

E buna si pentru micul dejun.

RETETA IN IMAGINI

Pizza cu mortadella, ciuperci si oua-0
Pizza cu mortadella, ciuperci si oua-1
Pizza cu mortadella, ciuperci si oua-2

COMENTARII (20)

madi_marin

madi_marin 1

03.10.2010, 08:19

lilik....ma bucur ca iti place....

Adinacarla

Adinacarla 1

05.10.2010, 13:05

pizzaaa...

madi_marin

madi_marin 1

05.10.2010, 17:46

Adinacarla....ai ajuns cam tarziu.... dar lasa ca data viitoare te trec pe lista....

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Alivenci moldovenesti
  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!