Pizza cu mozzarela

de andreigiuk in Pizza, 18 Mai 2013 | 2977 vizualizari

 

Astazi a mers numai bine o pizza facuta in cuptorul de acasa al mamei..unde a copt si paine si cozonaci...a iesit delicios...!

 

INGREDIENTE

  • Pentru blat:
  • 400 g faina
  • 250 ml apa calda
  • un cub de drojdie proaspata
  • 4 linguri ulei
  • un praf de sare
  • o lingura de zahar
  • Umplutura:
  • 200 g kaizer
  • 250 g cascaval
  • 250 g mozzarella
  • 4-5 oua
  • 150 g salam(orice fel)
  • 200 g carnaciori afumati
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu mozzarela:

Blatul l-am pregatit asa:

Intr-un vas am pus apa calduta si am pus drojdia sa se dizolve,dupa cateva minute am pus uleiul,sarea,zaharul si faina aruncata in ploaie. Amestecam toate ingredientele pana ce devine un aluat greu de amestecat. Acoperim cu un servet si lasam la dospit.

Dupa ce s-a dospit aluatul,il intindem cu facaletul foarte bine,dupa care punem umplutura dorita.Se unge o tava cu ulei si si se aseaza aluatul si umplutura si dam la cuptor pentru 20-25 de minute...!

Dupa ce s-a copt se aseaza un prosop de bucatarie peste tava scoasa din cuptor,pentru a nu se intari..! 

Se serveste cu sos de rosii sau dupa caz ketchup...Pofta buna...!

TIPS-URI

1

se poate folosi orice umplutura doriti...de le ciuperci si porumb,pana la carnaciori si sunca

2

se poate pregati un sos de rosii cu putina ceapa calita si se poate adauga peste umplutura,dupa care se da la cuptor

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu mozzarela" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

- Andreea - 1

22.05.2013, 18:38

Ador pizza.Daca mai e si cu mozzarella...e sigur delicioasa !!!

andreigiuk 1

23.05.2013, 18:53

multumesc pentru aprecieri...

Renataedina 1

01.12.2016, 09:18

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort aperitiv cu mazare si crema de branza

de Rocsi 9

ieri la 21:00

Biscuiti fragezi cu branza sarata si seminte: Reteta simpla si gustoasa

de laura_n 7

ieri la 17:20

Pate de pui si dulceata de zmeura - O combinatie inedita si gustoasa pentru micul dejun

ieri la 13:15

Rețetă de vedetă. Marele tenor Luciano Pavarotti pregatea  Spaghetti aglio ca nimeni altul!

ieri la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pizza cu blat pufos