Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Daca-i concurs prestam nu ne jucam...
blat
Umplutura
Intr-un castron punem faina,in mijloc faramitam drojdia si adaugam sarea , zaharul si putina apa calduta,omogenizam si lasam sa creasca maiaua.Dupa ce a crescut,adaugam iaurtul si o ceascuta cu apa calduta,framantam un aluat elastec,la final adaugam si uleiul si mai framantam 10 min,apoi lasam la crescut cca 1 ora.
Cat creste blatul,preagatim umplutura.Taiem muschiuletul si ceafa ,bucatele mici,mozzarela o portionam,taiem si ardeii in fasiute subtiri.
Cand blatul a crescut il intindem in tava,punem peste el sos de pizza,apoi asezam restul de ingrediente si dam tava la cuptorul preincalzit,cca 25 min.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult