Pizza cu mozzarella

de MotanLaOale in Pizza, 13 Sep 2012 | 3055 vizualizari

 

Prima oara cand fac cu foietaj de blat cumparat. Am ramas placut surprins sa fie foarte bun. Si uite asa am scapat de framantat ca nu-mi placea!

 

INGREDIENTE

  • 400 g foiteaj pentru blat de pizza
  • carnati cabanos
  • sunca de pui
  • costita afumata
  • ciuperci
  • masline
  • mozzarella
  • cascaval
  • bulion
  • pasta de tomate
  • oregano
  • piper
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu mozzarella:

Foitajul pentru blat se lasa la dezghetat 30-40 minute.

Se unge o tava cu putin ulei si se intinde blatul in ea si se aranjeaza pe margini.

Din bulion si pasta de tomate se face un sos cu care se unge tot blatul din tava.

Se presara oregano si piper. (eu nu am mai pus sare)

Se taie toate ingredientele si se pun intava: carnatii, sunca, costita, ciupercile, maslinele.

Mozzarella o parte se taie felii si o parte se da pe razatoarea mare.

Se pun in tava feliile de mozzarella si printre ele presaram mozzarella rasa.

Peste toate ingredientele la final se rade cascaval prin razatoarea mica.

Se introduce in cuptor pentru 20-25 minute pana se topeste tot cascavalul si se rumeneste usor.

Pofta Buna!

 

RETETA IN IMAGINI

Pizza cu mozzarella-0
Pizza cu mozzarella-1
Pizza cu mozzarella-2
Pizza cu mozzarella-3
Pizza cu mozzarella-4
Pizza cu mozzarella-5
Pizza cu mozzarella-6
Pizza cu mozzarella-7
Pizza cu mozzarella-8
Pizza cu mozzarella-9
Pizza cu mozzarella-10
Pizza cu mozzarella-11
Pizza cu mozzarella-12
Pizza cu mozzarella-13
Pizza cu mozzarella-14
Pizza cu mozzarella-15
Pizza cu mozzarella-16
Pizza cu mozzarella-17

COMENTARII (55)

MotanLaOale 1

03.10.2012, 22:34

cora_magic 1

17.01.2014, 10:55

Foietajul pentru blat e unul special, sau cel congelat obisnuit care merge si la placinte?

MotanLaOale 1

17.01.2014, 11:41

Este special. Scrie pe ambalaj "aluat pentru pizza". Se gaseste la supermarket.

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04