Pizza cu piept de pui

de aalliinnaa07 in Pizza, 9 Noi 2013 | 2198 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru aluat:
  • 150 ml apa
  • 1 lingura ulei
  • 250 g faina
  • 1 lingurita rasa de sare
  • 1/2 dintr-un cub de drojdie
  • Ingrediente:
  • 1/2 piept de pui
  • 10 ciuperci mai mici
  • 200 g branza
  • 2 linguri smantana
  • 2 linguri sos de rosii
  • 1 ceapa rosie
  • 1/2 ardei rosu
  • 5-6 masline verzi
  • 1 ou
  • oregano
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu piept de pui:

Framantam aluatul si il lasam la dospit timp de 1 ora, apoi mai punem faina pana cand obtinem un aluat elastic.

Pieptul de pui il fierbem, apoi il taiem cubulete. Ceapa si ardeiul le taiem marunt, ciupercile si maslinele felii.

Dupa ce a crescut aluatul il intindem intr-o tava rostunda unsa cu ulei si introducem tava in cuptor 10-15 minute, apoi scoatem tava si adaugam sosul de rosii, smantana, carnea de pui, ciupercile , ceapa si ardeiul, branza taiata bucati sau razalita, maslinele taiate felii, oul batut si oregano.

Introducem tava in cuptor 25-30 minute.

Pofta buna!

 

RETETA IN IMAGINI

Pizza cu piept de pui-0
Pizza cu piept de pui-1
Pizza cu piept de pui-2
Pizza cu piept de pui-3
Pizza cu piept de pui-4
Pizza cu piept de pui-5
Pizza cu piept de pui-6
Pizza cu piept de pui-7
Pizza cu piept de pui-8

COMENTARII (12)

Dana_Retetegg

Dana_Retetegg 1

09.11.2013, 18:33

Rocsi

Rocsi 1

09.11.2013, 20:34

Iau o feliuta

Panacris

Panacris 1

10.11.2013, 09:02

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!