Pizza cu piept de pui afumat si cascaval

de Crista_Luca in Pizza, 8 Oct 2010 | 3436 vizualizari

 

este o reteta preluata de pe lalena.ro .... mersi Lena ! cu putine imbunatatiri ....

 

INGREDIENTE

  • 200 ml lapte
  • 200 ml faina alba
  • 3 oua
  • ulei de floarea soarelui
  • sare
  • cascaval
  • piept de pui afumat
  • un ardei gras kapia
  • un ardei galben 
  • unt
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu piept de pui afumat si cascaval:

Se amesteca cu grija ingredientele: laptele, faina, 2 oua, uleiul si sarea. Este un amestec ca si pt clatite, dar mai gros.

Se unge tava pt pizza cu unt si se adauga compozitia. Se pune la cuptor pt 5 min., se scoate si se razuieste cascaval peste, se pune iar la cuptor pt 5 min  si pe urma se adauga celelalte ingrediente taiate cubulete (sunca de pui, ardeiul gras si cel galben). Celalalt ou se fierbe si dupa ce s-a racit se razuieste peste pizza, si se adauga la cuptor.

Optional se mai poate razui cascaval. (eu am razuit si am bagat la cuptor din nou 5 min si s-a rumenit bine pizza :)))) )

Se serveste cu sos alb.

Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Se pune hartie de copt in loc de unt - si nu se va lipi pizza de tava.

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Pizza cu piept  de pui afumat si cascaval 55059
retete culinare - Pizza cu piept  de pui afumat si cascaval 55060
retete culinare - Pizza cu piept  de pui afumat si cascaval 55061
retete culinare - Pizza cu piept  de pui afumat si cascaval 55062
retete culinare - Pizza cu piept  de pui afumat si cascaval 55063
retete culinare - Pizza cu piept  de pui afumat si cascaval 55064

COMENTARII (15)

Crista_Luca 1

10.10.2010, 09:38

mersi gaby ........ , nadi s-a terminta de mult , dar mersi de furci

oana_d 1

04.12.2010, 18:34

Parca si simt mirosul de afumatura calda, scoasa din cuptor

pity19 1

03.04.2014, 11:55

bun ..

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D