Pizza cu pui

de - TABITA - in Pizza, 18 Mar 2016 | 487 vizualizari

 

Pizza cu pui e preferata mea.


A iesit chiar foarte buna!

 

INGREDIENTE

Aluat:

  • 600 g faina
  • 150-200 ml apa
  • 1 plic drojdie
  • rozmarin
  • ulei de masline sare

Umplutura:

  • 400 g piept de pui
  • ulei de masline
  • sare
  • ciuperci din conserva
  • masline
  • rosii si suc de rosii
  • mozzarella rasa
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu pui:

Drojdia se pune in putina apa calduta cu sare.

Intr-un bol mai mare se pune faina. Se face o adancitura in mijloc si se pune drojdia, rozmarinul. Se formeaza un aluat, adaugand treptat apa, uleiul de masline si se framanta.

Se acopera bolul cu un prosop de bucatarie si se lasa cam 1 ora.

Intre timp se pregateste umplutura.

Pieptul de pui se portioneaza in bucatele mici si se soteaza in ulei de masline. Se adauga sare. Apoi se lasa sa se racoreasca pana cand va creste aluatul.

Se tapeaza o tava cu hartie de copt. 

Dupa ce aluatul a crescut se poate imparti in 2 blaturi sau va rezulta unul mai mare.

Se intinde blatul si se aseaza in tava.!

Se adauga pe rand ingredientele: suc de rosii, rosii, pui, ciuperci, masline, mozzarella.

Se incalzeste cuptorul la foc mediu si se da tava la cuptor pentru aproximativ 30 de minute sau pana se rumeneste frumos deasupra.

Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Se pot adauga si alte ingrediente dupa preferinta.

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Pizza cu pui 433432
retete culinare - Pizza cu pui 433433
retete culinare - Pizza cu pui 433434
retete culinare - Pizza cu pui 433435
retete culinare - Pizza cu pui 433436
retete culinare - Pizza cu pui 433437
retete culinare - Pizza cu pui 433438
retete culinare - Pizza cu pui 433439
retete culinare - Pizza cu pui 433440
retete culinare - Pizza cu pui 433441
retete culinare - Pizza cu pui 433442
retete culinare - Pizza cu pui 433443
retete culinare - Pizza cu pui 433444
retete culinare - Pizza cu pui 433445
retete culinare - Pizza cu pui 433446

COMENTARII (22)

- TABITA - 1

19.03.2016, 20:28

Da Rocsi, e foarte buna

noiinbucatarie 1

21.03.2016, 16:40

- TABITA - 1

21.03.2016, 22:20

Rahela

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pogacele cu cascaval

de Rocsi 9

Pogacele cu...

ieri la 22:28

Fursecuri umplute cu nuca de cocos

de nadea68 5

Fursecuri umplute...

ieri la 21:55

Ciuperci umplute cu praz si mozzarella

de GeorgiG 4

Ciuperci umplute...

ieri la 20:59