Pizza cu pui si legume

de vio_dreams in Pizza, 5 Oct 2013 | 2746 vizualizari

 

INGREDIENTE


pentru aluat:

  • 250 gr faina
  • 125 ml apa
  • 2 linguri ulei masline
  • 3,5 gr drojdie uscata
  • 1/2 lgt sare
  • 1/2 lgt zahar

pentru umplutura:

  • 250 gr piept pui
  • 200 gr cascaval
  • 1/2 ardei gras
  • 1/2 ardei capia
  • 4-5 felii dovlecel
  • 1 rosie
  • 1 lgt oregano
  • 4 lgt ketchup
  • 2 linguri ulei de masline
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu pui si legume:

Pentru aluat amestecam toate ingredientele pana la omogenizare apoi framantam usor. Lasam la dospit.

Cat creste aluatul pregatim umplutura. Taiem pieptul de pui cubulete mici. Intr-un vasde teflon sotam usor pieptul de pui in doua linguri de ulei de masline. Adaugam apoi ardeiul gras si ardeiul capia taiat fasii, rosiile si dovleceii taiati cubulete. Adaugam  oregano si sotam 1-2 minute doar cat sa se intrepatrunda aromele.

Facem patru bile de aluat pe care le intindem cu sucitorul obtinand patru cercuri subtiri de aluat. Le punem in tava tapetata cu hartie de copt si le intepam pe toata suprafata cu o furculita ca sa nu se umfle la copt. Ungem fiecare cerc de aluat cu cate o lingurita de ketchup pe toata suprafata.

Punem pe fiecare pizza cate o lingura de casacaval ras apoi repartizam uniform umplutura. Deasupra radem restul de cascaval.

Dam la cuptor pana se rumeneste usor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu pui si legume" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pizza rapida