Pizza cu rosii si mozarella

de Valclaudia in Pizza, 12 Ian 2014 | 2784 vizualizari

 

INGREDIENTE

aluat:

  • 500 gr faina alba (de 650)
  • cca 50 gr. fulgi de ovaz
  • Sare dupa gust
  • 1 pachetel drojdie
  • 5-6 linguri de ulei
  • cca 250 ml apa calduta
  • putin zahar
  • seminte de floarea soarelui
  • seminte de chimen
  • seminte de in

topping:

  • 1 pachet branza mozarella
  • 4 rosii
  • cascaval ras, 150 gr.
  • pasta de tomate (diluata cu cateva linguri de apa)
  • busuioc uscat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu rosii si mozarella:

Amestecam drojdia cu sarea si zaharul.

Adaugam semintele de in, chimen si floarea soarelui.

Punem apa calduta, apoi fulgii de ovaz. Amestecam putin si incepem sa punem faina.

Framantam un aluat elastic , din cand in cand mai punem cate o lingura de ulei sa nu se lipeasca aluatul de maini.

Nu lasam la dospit; impartim aluatul in tavi unse cu putin ulei.

Peste aluat adaugam un strat de pasta de rosii diluata cu putina apa.

Presaram busuioc uscat, asezam rondele de rosii si bucatele de mozarella, presaram cascaval ras si dam tavile la cuptor la foc potrivit pana se rumenesc frumos.

Pofta buna!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu rosii si mozarella" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

diaconta 1

12.01.2014, 13:11

pizzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Rocsi 1

12.01.2014, 14:05

Am sosit sa servesc o feliuta

mena29 1

13.01.2014, 00:02

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pizza cu coronita