Pizza cu rosii, sunca si grana padano

de luminita20_2006 in Pizza, 5 Oct 2010 | 1796 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pt aluat :
  • -500 gr faina
  • - 1 cub drojdie
  • - 40 ml ulei de masline
  • -sare
  • -300ml apa calduta
  • -300 gr sunca
  • -100 gr masline fara samburi
  • -1 ardei
  • -3 rosii
  • - grana padano
  • -oregano
  • -ketchup
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu rosii, sunca si grana padano:

Aluat: Se pune drojdia la topit cu un pic de apa calduta. Intr-un bol se pune faina apoi se toarna apa calduta , amestecata cu sare si uleiul de masline, apoi se pune drojdia topita si se incepe sa se amestece. Cand s-a legat aluatul se scoate pe masa de lucru si se framnta pana cand obtinem un aluat elastic si care nu se lipeste de mana(mai puteti pune f putin ulei daca e necesar). Dupa care se pune intr-un bol se acopera cu un prosop si se lasa la cad sa c reasca intre 40 min si 1h 30min depinde de temperatura. Dupa aceea se scoate se imparte in functie de marimea tavii(la mine au iesit 3 tavi rotunde) Se intinde foaia se lasa 5 min apoi se unge cu ketchup si presara oregano apoi se pune sunca, ardei gras. maslinele,rosiile un pic de oregano peste, si grana padano .Se sa la cuptor `25 min.

 

 

RETETA IN IMAGINI

Pizza cu rosii, sunca si grana padano-0
Pizza cu rosii, sunca si grana padano-1
Pizza cu rosii, sunca si grana padano-2

COMENTARII (5)

kamy

kamy 1

06.10.2010, 11:53

Rocsi

Rocsi 1

06.10.2010, 21:32

Corinuta

Corinuta 1

08.10.2010, 15:18

las 5 furcu si iau o felie

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!