Pizza cu rucola si prosciutto crudo

de Oana in Pizza, 31 Mar 2010 | 11154 vizualizari

COMENTARII (15)

Brindusa 1

31.03.2010, 22:57

oh, Doamne, ce buna poate fi! Trebuie s-o incerc neaparat

danis 1

31.03.2010, 23:03

Bucataras 1

31.03.2010, 23:19

Oana, ce-ai facut, ma, ziua pizza?

Oana 1

31.03.2010, 23:53

Daaa, ma credeti ca numai la ea imi statea gandul?? iar cealalta pizza pt. Vlad, vroiam s-o fac cu anghinare cat am cautat...si n-am gasit sub nici o forma...la mega image nu mai are, era la borcan...pana nu o fac si pe-aia nu ma las Plus ca mi-am luat tava speciala de pizza , cea din poza, e noua

Oana 1

01.04.2010, 00:23

Brandusa, e minunata Eu ador rucola, imi place foarte mult, iar combinatia e de vis

PapaBun 1

01.04.2010, 00:57

hahaha, ma bucur c-am fost sursa de inspiratie.
da, si noi am facut-o, chiar la 2 zile dupa ce am revenit din sicilia, insa na, la fel, daca n-ai cuptor care sa ajunga la peste 300 de grade.....oricum, ai vazut ce lucru tare sa mananci rucola aproape cruda, iar prosciutto la fel, tare.
felicitari.

Oana 1

01.04.2010, 01:25

Multumesc, Cristi Am zis, ador rucola Mama, si ce i-a palcut lui Cata Abia astept s-o incerc pe cea cu anghinare

gaby_duceag 1

01.04.2010, 07:05

arata foarte bine!

Sylvia 1

01.04.2010, 08:30

Oana execelent arata si eu sunt mare fan, de fapt pizza asat este preferata mea. Si eu am facut zilele trecut e inca nu amapucat sa pun reteta. Super gospodina, nota maxima de la mine

Oana 1

01.04.2010, 11:20

Multumesc, Sylvia si Gaby

Dana Cristea - pusikmea 1

01.04.2010, 22:50

super

rivka 1

04.04.2010, 10:03

nu stiu numai fff buna poate sa fie, eu nu ma omor dupa pizza dar de aratat arata....extraordinaaaaar!

Oana 1

04.04.2010, 13:38

Asa e

Oana 1

11.04.2010, 21:53

Azi am facut iar

gaby_duceag 1

11.04.2010, 22:01

si eu am facut azi pizza,dar io n-am rucolavin la voi

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pizza cu mozzarella, branza de capra si sos de busuioc