Pizza cu salam

de madalinanicoleta in Pizza, 6 Noi 2013 | 2813 vizualizari

 

INGREDIENTE

Blatul:

  • 500 g faina
  • un plic drojdie uscata
  • o lingura ulei
  • sare

Ornat:

  • 300 g salam cu sunca
  • 200 g cascaval
  • 2 bucati ardei gras rosu
  • 2 linguri bulion
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu salam:

Blatul:se pune faina intr-un vas intr-un loc "plin de caldura". Se face o gropita in mijlocul fainii, se presara drojdia si se toarna un pic apa calduta. Se lasa 10 minute dupa care incepem sa framantam, incorporand uleiul si sarea si se lasa la dospit. Intre timp taiem salamul in forma de triunghiuri, dam cascavalul prin razatoare si taiem ardeiul fasiute.

Cand aluatul s-a dospit preagatim blatul, il ungem cu bulionul "frecat" cu piper si il ornam. Se da la cuptor cca 30 minute si se serveste calda. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu salam" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

MotanLaOale 1

06.11.2013, 19:02

Bunica 1

06.11.2013, 20:47

Ai uitat sa treci la ingrediente cantitatea de apa.

madalinanicoleta 1

06.11.2013, 22:11

nu masor niciodata cantitatea de apa

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pizza ''Margareta''