Pizza cu salam

de cristinutanicolita in Pizza, 29 Ian 2015 | 1289 vizualizari

 

Blat subtire si crocant!

 

INGREDIENTE

Aluat :

  • 500 g faina
  • 250 ml apa calduta
  • 1 lng drojdie uscata
  • 1 lng sare
  • 100 ml ulei

Sos:

  • 200 ml ketchup oregano sare

Mai avem nevoie de:

  • 400 g salam
  • 200 g branza de vaci
  • 1 ceapa
  • 200 g masline
  • ciuperci
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu salam:

Aluat: Intr-un castron punem faina cernuta si o amestecam cu drojdia si sarea. Adaugam apa calduta treptat si omogenizam totul bine;la sfarsit adaugam uleiul si mai framantam 5 min. Acoperim castronul si lasam aluatul sa creasca 30 min.

Umplutura: Curatam ceapa si o taiam solzisori,taiem salamul si maslinele.

Sos: Amestecam ketchup-ul cu sarea si oregano.

Dupa ce a crescut aluatul,il impatim in 2 buc egale si intindem 2 foi.

Tapetam o tava cu hartie de copt. punem o foaie de aluat,ketchup,salamul,ceapa,ciupercile,maslinele si bucatele de branza. Dam tava la cuptorul preincalzit pana se rumeneste usor. Se procedeaza la fel si cea de-a doua foaie.

Pofta buna!

 

RETETA IN IMAGINI

Pizza cu salam-0
Pizza cu salam-1
Pizza cu salam-2
Pizza cu salam-3
Pizza cu salam-4
Pizza cu salam-5
Pizza cu salam-6
Pizza cu salam-7
Pizza cu salam-8
Pizza cu salam-9
Pizza cu salam-10

COMENTARII (8)

cristinutanicolita

cristinutanicolita 1

30.01.2015, 08:17

 merisor

merisor 1

30.01.2015, 11:22

Tare buna!

Panacris

Panacris 1

30.01.2015, 13:00

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!