Pizza cu salam

de noiinbucatarie in Pizza, 19 Apr 2016 | 727 vizualizari

 

Un blat de pizza perfect este acesta. Reteta o gasiti si aici - http://noiinbucatarie.ro/pizza/

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente:
    • 500 g faina
    • 200 ml apa calduta
    • drojdie proaspata cat o nuca
    • 3 linguri de ulei
    • 1 lingurita de zahar
    • 1 lingurita de sare
    • 1 borcan de ciuperci feliate
    • 1 rola de cascaval mica
    • salam Victoria (sau orice fel)
    • 3 rosii
    • 1 ceapa mica
    • 3 linguri de bulion
Portii: 2
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu salam:

Intai framantam aluatul: punem faina intr-un bol si adaugam drojdia dizolvata in apa calduta.

Adaugam si uleiul si incepem sa framantam, adaugam sarea si zaharul si framnatam in continuare sa se incorporeze bine.

Punem aluatul 1 ora la dospit( eu l-am pus in cuptorul cu microunde, cu usa inchisa).

Intre timp trecem la felierea celorlalte ingrediente: feliem salamul, rosiile, ceapa o taiem julien, iar ciupercile le stoarcem bine de zeama.

Dupa ce aluatul s-a dospit, il impartim in 2 pentru ca este suficient pentru 2 pizza si blatul nu trebuie sa fie prea gros.

Ungem tava pentru pizza cu ulei, punem 1 parte de aluat si intindem bine cu degetele pana la marginea tavii. Intepam aluatul cu o scobitoare din loc in loc, apoi il ungem cu bulion ( eu am avut bulion de casa) si presaram deasupra ingredientele alese.

 

TIPS-URI

1

Puteti folosi orice ingrediente aveti pentru ornat.

RETETA IN IMAGINI

Pizza cu salam-0
Pizza cu salam-1
Pizza cu salam-2
Pizza cu salam-3
Pizza cu salam-4
Pizza cu salam-5
Pizza cu salam-6
Pizza cu salam-7

COMENTARII (11)

mihaelar63 1

19.04.2016, 17:02

Livrati si la domiciliu ?

noiinbucatarie 1

19.04.2016, 17:07

Da,da,da, sigur!

Camelya 1

12.05.2016, 11:40

Yamyyy, ce pofta mi-ai facut!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04