Pizza cu salam crud-uscat, ciuperci si branza de burduf

de Panacris in Pizza, 28 Mar 2012 | 2697 vizualizari

 

Cred ca v-am starnit curiozitatea cu titlul postat! :D

 

INGREDIENTE

  • INGREDIENTE PENTRU BLAT
  • faina 500 gr.
  • sare 1 lingurita
  • zahar 3 lingurite
  • drojdie uscata 2 lingurite
  • apa 300 ml
  • ulei de masline 4 linguri
  • INGREDIENTE PENTRU UMPLUTURA
  • salam 100 g.
  • cascaval 100 g
  • sos de rosii
  • oregano
  • ciuperci din conserva
  • branza de burduf 100 g
Portii: 8
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu salam crud-uscat, ciuperci si branza de burduf:

In recipientul masinii de paine se pune apa, faina cernuta, sarea, zaharul, uleiul si drojidia (Atentie! Pastrati aceasta ordine daca vreti sa creasca aluatul!!!) Se programeaza aparatul pentru framantat si dospit, care dureaza 90 de minute. Intre timp salamul se taie bastonase, cascavalul si ciupercutele felii. Sosul de rosii se amesteca cu putin oregano pentru gust. Se pregatesc tavile tapetandu-le cu foaie de pergament.

Dupa ce aluatul a crescut, se pune pe planseta de lucru presarata cu faina si i se da forma rotunda de pizza. Se aseaza in tavi si se incepe montarea pizzei. Atentie, prima oara se intinde sosul de rosii, apoi se pune un strat de cascaval, din nou sos de rosii, apoi salamul si ciupercile. Din nou un sos de rosii si branza de burduf maruntita. La final se presara oregano dupa gust. Se introduc pizzele in cuptorul incins in prealabil, se lasa la cuptor cca. 20 de minute.

Pofta buna!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Pizza cu salam crud-uscat, ciuperci si branza de burduf 154485
retete culinare - Pizza cu salam crud-uscat, ciuperci si branza de burduf 154486
retete culinare - Pizza cu salam crud-uscat, ciuperci si branza de burduf 154487
retete culinare - Pizza cu salam crud-uscat, ciuperci si branza de burduf 154488

COMENTARII (20)

deyutzky 1

29.03.2012, 01:21

mai mult pofta mi-ai starnit tre sa fie tare buuunaaa

Panacris 1

29.03.2012, 07:39

Multumesc pentru aprecieri!

MIUTA 1

29.03.2012, 14:24

Foarte buna

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21