Pizza cu salam picant de pui si mozarella

de rivka in Pizza, 14 Aug 2010 | 3976 vizualizari

 

barbatii sunt innebuniti dupa asa ceva....

 

INGREDIENTE

ALUAT,pt 2 pizza:

  • 500 grame faina
  • 1 pliculet drojdie(sau drojdie proaspata)
  • 1 lingurita sare
  • apa calda cat cuprinde faina
  • 5, 6 linguri ulei de floarea soarelui

UMPLUTURA:(deci dublu pt 2) pt cate o pizza:

  • 1 conserva mica pasta rosii
  • un ardei rosu taiat fasii subtiri
  • jumatate rosie
  • salam picant de pui
  • bucatele cascaval olandez
  • 150 grame mozarella
  • condimente bruschetta
  • condimente provencaalse amestec de ierburi italiene pentru sosuri si pizza
  • ulei de masline
  • praf de usturoi(cate o lingurita pt o pizza)
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu salam picant de pui si mozarella:

Se framanta aluatul cu mainile curate din faina, sare, drojdie apa calda si putin ulei de floarea soarelui pana se desprinde de peretii vasului.Se acopera si se lasa la dospit.Eu l-am facut dimineata si l-am lasat pana la ora 5 dupamasa. Din acest aluat vor iesi 2 pizza cca 40 cm diametru.

Se unge tava de pizza cu putin ulei de floarea soarelui. Se imparte aluatul in 2 si cu ajutorul mainii se intinde in tava de pizza lasandu-se marginile putin mai grosute.Se apasa cu degetele. Se unge cu o lingurita cu pasta de tomate si se stropeste cu ulei de masline.Se stropeste cu condimetele de bruschetta, cele provencaalse si cu amestec de ierburi italiene din belsug.

Se aseaza paprika (ardeiul) taiat fesii subtiri, salamul picant si apoi bucatile de cascaval.Se aseaza si bucatile de mozarella.Totul se mai stropeste cu ierburi italiene, praful de usturoi o lingurita plina si cu ulei de masline. Se da tava la cuptorul incalzit la foc mare (electric am eu) cca 20 minute la 260 grade.

Pofta buna!

 

COMENTARII (13)

ela 1

23.08.2010, 20:27

cum am ratat-o???????

mihaelar63 1

23.08.2010, 21:14

ce bun 5 furculite , dar eu voi servi cu mana
in al doi-lea rand , ne-ai desconspirat secretul celebrelor tale palarii - palaarii de iubire

elena1988 1

08.02.2011, 13:53

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pogacele cu cascaval

de Rocsi 9

Pogacele cu...

ieri la 22:28

Fursecuri umplute cu nuca de cocos

de nadea68 5

Fursecuri umplute...

ieri la 21:55

Ciuperci umplute cu praz si mozzarella

de GeorgiG 4

Ciuperci umplute...

ieri la 20:59