Pizza cu salam sasesc

de Constelatialeu in Pizza, 26 Sep 2013 | 1301 vizualizari

 

Cu ocazia asta am testat premiul primit si cum pizza e in mare voga,am mai pus de-o pizza mica...Leutul meu Cristian, a zis ca asta a fost cea mai buna,dar la ce foame avea,cred si eu.....

 

INGREDIENTE

  • 200 g faina
  • 10 g drojdie
  • 1 lingurita sare
  • 1 lingurita zahar
  • 2 linguri ulei masline
  • 1 cescuta lapte
  • salam sasesc cca 100 g
  • cascaval cca 100 g
  • ketchup Univer
Portii: 1
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu salam sasesc:

Drojdia cu sarea si zaharul diluata cu un pic de lapte caldut se lasa la crescut,apoi se amesteca cu faina,uleiul si restul de lapte caldut.Formam un aluat elastec pe care il framantam bine cca 20 min,apoi il lasam la crescut 1 ora.

Dupa ce a crescut,intindem blatul in forma,adaugam salamul si cascavalul si dam la cuptor.

Adevarul este ca a iesit foarte pufoasa...

 

RETETA IN IMAGINI

Pizza cu salam sasesc-0
Pizza cu salam sasesc-1
Pizza cu salam sasesc-2
Pizza cu salam sasesc-3
Pizza cu salam sasesc-4
Pizza cu salam sasesc-5
Pizza cu salam sasesc-6

COMENTARII (25)

FlaviaD 1

26.09.2013, 21:45

Rocsi 1

26.09.2013, 22:21

deyutzky 1

26.09.2013, 23:34

oare daca iau cate o felie de la fiecare completez si eu pizzometrul?? )))

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04