Pizza cu salam si ciuperci

de antohecristina in Pizza, 11 Oct 2013 | 651 vizualizari

 

O reteta simpla care va poate satisface foamea in orice moment al zilei.

 

INGREDIENTE

pentru blat

  • 400 g faina
  • 30 g drojdie
  • 1 lingurita zahar
  • 1/4 litru apa calduta
  • 1 lingurita sare
  • 2 linguri ulei

pentru umplutura

  • 200 g mozzarella
  • 150 g muschi file de porc
  • 150 g ciuperci proaspete sau din conserva
  • 1 lingurita busuioc
  • 1 lingurita oregano
  • ketchup Univer
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu salam si ciuperci:

Din faina,drojdie, apa,sare si ulei se framanta un aluat, care se pune apoi la cald si se lasa la dospit o jumatate de ora. Se face apoi din aluat o painisoara mai mare, se face o taietura in forma de cruce pe aceasta,se presara cu faina si se pune din nou la dospit o jumatate de ora. Se incalzeste cuptorul la 220 °C.Se framanta inca o data si se intinde in tava unsa cu putin ulei si se trag marginile usor in sus pe peretii tavii.Se unge cu ketchup in care am pus oregano si busuioc si apoi se aranjeaza mozzarella data pe razatoare,,salamul, muschiul file si ciupercile. Se lasa in cuptor 20-25 de minute.

Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

coace pizza intr-un cuptor bine incins. O temperatura mai mica este acceptabila,dar vom sta mai mult in bucatarie.

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Pizza cu salam si ciuperci 267893
retete culinare - Pizza cu salam si ciuperci 267895

COMENTARII (4)

Panacris 1

12.10.2013, 10:26

Rocsi 1

12.10.2013, 18:37

nadea68 1

12.10.2013, 21:44

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55