Pizza cu salam si sunca

de simona72 in Pizza, 17 Feb 2013 | 7200 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • pt aluat: 200 gr faina alba
  • 100 ml apa calduta
  • 1 lingura ulei de masline
  • jumatate de lingurita sare
  • 1 lingurita zahar
  • 10-15 gr drojdie proaspata
  • pt sosul de rosii:
  • o cutie rosii in bulion
  • 4-5 frunzulite de bususioc
  • un virf de cutit de pasta de ardei iute
  • o lingurtita sirop de agave sau miere
  • sare
  • piper
  • o lingura ulei de masline
  • pt umplut pizza:
  • 150 gr cascaval
  • feliute de salam crud uscat si sunca
  • masline negre fara simburi
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu salam si sunca:

Facem un aluat din toate ingredientele ca pt paine, dar aluatul pt pizza va fi mai virtos,mai tare ca si aluatul de paine. Il lasam 15-20 minute sa creasca la loc caldut, dar nu f mult, nu avem nevoie de un aluat f bine dospit daca dorim o pizza cu blat subtire. Cind este gata aluatul il intindem in foaie subtire si-l punem in tava pt pizza. Facem sosul din toate ingredientele pe care le avem specificate, dar punem doar 3 rosii din conserva si citeva linguri de suc. Se poate folosi si bulion facut in casa. Deci, toate ingredientele se pun in robot, se paseaza si e gata sosul. Daca va ramane din sos il puteti folosi ca si ketchup. Punem citeva linguri din sos,cam 4-5 linguri am pus eu, pe toata suprafata aluatului, radem cascavalul si-l imprastiem si pe el, adaugam feliile de salam si sunca dupa bunul plac. Mai adaugam si citeva felii de masline fara simburi si o dam la cuptorul incalzit la 180 grade pt 10-12 minute.

TIPS-URI

1

Tava de pizza pe care am folosit-o eu a avut diametrul de 30 cm

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu salam si sunca" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pizza cu salam si ciuperci