Pizza cu salam uscat

de Florin A in Pizza, 20 Dec 2015 | 777 vizualizari

 

INGREDIENTE

 Aluat:

  • 1 ou
  • 25 gr drojdie
  • 500 gr faina
  • un praf de sare
  • 2 linguri cu ulei
  • 100 ml apa calduta

Compozitie:

  • 2 oua
  • oregano uscat
  • 100 gr masline
  • 100 gr porumb
  • 6-8 felii de cascaval
  • 6-8 felii de sunca presata
  • cateva felii de salam uscat
  • o legatura de ceapa verde
  • sos pentru servit

 

Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu salam uscat:

Se framanta un aluat elastic (din igredientele date) ce se lasa la dospit pana isi dubleaza volumul. (Din aceasta cantitate de aluat, au iesit doua tavi de pizza)

Se imparte in doua parti egale si se intind in foi de jumatate de centimetru grosime.

Se asaza in tavi (unse in prealabil) si se se ung cu un ou batut. Se asaza apoi cascavalul, sunca presata si salamul uscat, maslinele, porumbul si ceapa verde tocata.

Deasupra se mai adauga un ou batut spuma si se presara cascaval.

Tavile se pun la cuptor pentru 15-20 de minute, la o temperatura de 160 de grade.

Se serveste calda.

 

RETETA IN IMAGINI

Pizza cu salam uscat-0
Pizza cu salam uscat-1
Pizza cu salam uscat-2
Pizza cu salam uscat-3
Pizza cu salam uscat-4
Pizza cu salam uscat-5
Pizza cu salam uscat-6
Pizza cu salam uscat-7
Pizza cu salam uscat-8
Pizza cu salam uscat-9
Pizza cu salam uscat-10
Pizza cu salam uscat-11
Pizza cu salam uscat-12
Pizza cu salam uscat-13
Pizza cu salam uscat-14
Pizza cu salam uscat-15

COMENTARII (9)

Florin  A

Florin A 1

20.12.2015, 12:48

Multumim!

MotanLaOale

MotanLaOale 1

21.12.2015, 20:31

Rocsi

Rocsi 1

23.12.2015, 20:27

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Clatite cu branza telemea si malai
  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

  • 11

    D

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!