Pizza cu salam uscat si ghebe

de Angelina_Elena in Pizza, 29 Sep 2013 | 3652 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g faina
  • 1/2 lingura untura
  • 1/2 cubulet drojdie
  • 1/2 lingurita zahar
  • 1 varf lingurita sare
  • 1/2 lingurita oregano
  • apa calduta
  • Topping:
  • salam uscat
  • ghebe
  • ceapa rosie
  • cascaval Delaco De Senvis
  • ketchup dulce Univer
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu salam uscat si ghebe:

Aluat:

Intr-un bol punem faina, oregano si sarea.

Facem o gropita in mijloc si punem acolo drojdia sfaramitata, zaharul si incepem sa adaugam putina apa cat sa dizolvam totul.

Adaugam apoi untura. Treptat daugam apa calduta si incepem sa framantam pana obtinem un aluat nelipicios.

Presaram putina faina peste aluat, il acoperim cu un servet curat si-l lasam sa dospeasca la loc cald, ferit de curenti pana isi dubleaza volumul.

Pregatire:

Salamul il taiem feliute, ceapa curatata si spalata o taiem rondele, ghebele le taiem marunt iar cascavalul il dam pe razatoarea cu ochiuri mici

Scoatem aluatul pe masa infainata si il framantam putin.

Intindem o foaie dreptunghiulara, pe care o asezam intr-o tava tapetata cu hartie de copt.

Peste aluat intindem un strat subtire de ketchup, asezam feliute de salam, cascaval ras, ghebe si rondele de ceapa rosie.

Dam tava la cuptorul preincalzit pentru 20 de minute, pana incepe sa se rumeneasca usor pe margine.

Se serveste calda.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu salam uscat si ghebe" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort aperitiv cu mazare si crema de branza

de Rocsi 9

ieri la 21:00

Biscuiti fragezi cu branza sarata si seminte: Reteta simpla si gustoasa

de laura_n 7

ieri la 17:20

Pate de pui si dulceata de zmeura - O combinatie inedita si gustoasa pentru micul dejun

ieri la 13:15

Rețetă de vedetă. Marele tenor Luciano Pavarotti pregatea  Spaghetti aglio ca nimeni altul!

ieri la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pizza quatro formaggi