Pizza cu struguri si branzeturi

de simona72 in Pizza, 2 Oct 2013 | 4120 vizualizari

 

Ideea a venit de fapt de la alta reteta, pe care cand am vrut sa o pun in aplicare, dar cum ideea s-a schimbat cu 180 grade o simpla placinta a devenit o pizza. Pt iubitori de branzeturi este un deliciu, mai ales combinatia de struguri cu branza este perfecta...

 

INGREDIENTE

  • pt blat:
  • 100 ml apa calduta
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1/2 lingurita sare
  • 1 lingura zahar
  • 200 gr faina alba
  • 1/2 cub mic de drojdie
  • pt sos:
  • 1 cescuta suc de rosii gros
  • 1 praf de sare
  • 1 lingurita sare si piper
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1 lingurita rozmarin
  • pt umplutura:
  • 100 gr cascaval
  • 2-3 felii branza brie
  • 2-3 felii de branza cu mucegai albastru
  • un pumn de struguri negri
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu struguri si branzeturi:

Pregatim aluatul de pizza la masina de paine, ingredientele vor fi puse in ordinea scrisa mai sus. Lasam masina sa framante aluatul si lasam la dospit pt 10-15 minute.

Intindem aluatul cu sucitorul dandau-i o forma rotunda si-l punem intr-o tava de pizza (eu am folosit o tava de yena de tarte, putin mai mica ca si tava de pizza).

Pt sos: amestecam toate ingredientele si condimentam dupa gust.

Punem 3-4 linguri de sos pe toata suprafata blatului, radem cascavalul pe ochiurile mari, punem boabele de struguri, bucatele de branza brie si branza cu mucegai printre boabe. Dam la cuptorul incins la 190 gr pt 12-13 minute.

Pofta buna!!!

TIPS-URI

1

merg la fel de bine si strugurii albi, eu am vrut putina culoare la pizza(cand a iesit putin din sucul boabelor de struguri si s-a imprastiat peste blat a fost un deliciu la imbinarea aromelor)

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu struguri si branzeturi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

FlaviaD 1

02.10.2013, 19:28

Simona, ce ne-ai spart cu reteta asta. Ia baga o felie la degustat

mamaieelena 1

03.10.2013, 09:52

buna

Sim0na 1

03.10.2013, 10:56

Uiiii.. ce combinatie nastrujnica!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pizza cu branza de casa