Pizza cu sunca italieneasca si salami

de Angelina_Elena in Pizza, 15 Oct 2013 | 865 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g faina
  • 1 lingurita zahar
  • 1 praf de sare
  • 1/2 cubulet drojdie
  • 2 linguri ulei de masline
  • apa calduta

Topping:

  • sunca italieneasca
  • salami
  • ketchup dulce Univer
  • mozzarella
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu sunca italieneasca si salami:

Aluat:

Intr-un bol punem drojdia sfarmata, zaharul, 2 lingurite faina si adaugam putina apa calduta, cat sa dizolvam totul.

Lasam 10 minute sa dospeasca.

Intr-un vas punem faina, sarea si drojdia dospita.

Adaugam treptat apa calduta si incepem sa framantam pana obtinem un aluat nelipicios.

Adaugam apoi uleiul de masline si mai framantam 10 minute.

Presaram putina faina peste aluat si-l acoperim cu un prosop curat.

Lasam pana isi dubleaza volumul.

Pregatire:

Scoatem aluatul pe masa infainata si il framantam putin.

Intindem aluatul intr-o foaie potrivita, apoi asezam aluatul in tava tapetata cu hartie de copt.

Peste aluat punem ketchup, asezam feliute de sunca italieneasca si salami si dam tava la cuptorul preincalzit pana se rumenste frumos.

Scoatem apoi tava din cuptor, punem mozzarella data pe razatoare si lasam sa se topeasca.

Se serveste calda.

Pofta buna!

 

COMENTARII (19)

Lavinia 1

15.10.2013, 19:56

foarte buna

Rocsi 1

15.10.2013, 21:13

Buna

Lia_ 1

16.10.2013, 15:29

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55