Pizza cu sunca si brocolli

de Miha in Pizza, 13 Iun 2010 | 8640 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru aluat:
  • 150 ml apa
  • 1/2 cana faina integrala
  • 1 cana faina alba
  • 5 g drojdie uscata
  • 1 lingurita sare
  • 1 lingurita zahar
  • 1 lingura ulei
  • Pentru sos:
  • 200 g rosii decojite din conserva
  • 4 catei usturoi
  • 1 lingurita oregano
  • sare si piper
  • Pentru umplutura:
  • sunca de pui
  • brocolli
  • baby corn
  • boabe de porumb
  • 100 g cascaval
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu sunca si brocolli:

Drojdia se amesteca cu zaharul si se dizolva cu putina apa calduta.Lasam 10 minute la dospit.

Intr-un castron punem faina amestecata cu sare,peste care adaugam maiaua.Punem restul de apa si uleiul. Se framanta un aluat neted si omogen.

Pentru masina de paine se foloseste programul de framantare+dospire.

Sosul de rosii:

Rosiile decojite se dau prin blender, apoi se pun la fiert intr-un vas impreuna cu condimentele. Se dau cateva clocote, pana se elibereaza aromele. Se lasa la racit.

Aluatul se intinde intr-o tava unsa cu putin ulei si presarata cu faina. in strat uniform, potrivit de gros.

Se unge cu un strat generos de sos de rosii, se acopera cu sunca taiata cubulete, brocolli si porumb. Se acopera torul cu cascavalul ras pe razatoarea cu ochiuri mari si se da la cuptor la foc mediu, pana se rumeneste deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu sunca si brocolli" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

Natalia 1

14.06.2010, 11:24

Porumb verde, buna treaba!
A mea zice la broccoli ca sint copacei.

vero_closca 1

14.06.2010, 13:48

Bya Ralu 1

03.08.2013, 22:00

ce pizza faina

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pizza pizzicata