Pizza cu sunca si chorizo

de Dea_Dea in Pizza, 8 Apr 2015 | 623 vizualizari

 

buna tare!!

 

INGREDIENTE

ALUAT:

  • 14-15 linguri faina
  • sare
  • 1 lingurita praf de copt
  • 250-300 ml apa calduta
  • 1 lingura ulei

SOS:

  • 3-4 linguri de pasta de rosii
  • 100 ml apa
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • oregano

TOPPING:

  • 100 gr ciuperci
  • 200 gr sunca
  • 1 bucata chorizo
  • ardei rosu, galben si verde
  • 200 gr cascaval ras
  • 2 oua
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu sunca si chorizo:

Faina se pune in castron cu sarea si praful de copt. Adaugam apa pe rand , pana obtinem un aluat ce poate fi intins.La final punem uleiul , framantam pana se incorporeaza. 
Sos: Apa cu pasta de rosii se amesteca si condimentam cu sare, piper, busuioc si oregano. Taiam felii  sunca, taiem felii chorizo, ciupercile si ardeiul. 
Eu am facut doua tavi !! Se ia jumatate de aluat , se intinde pe masa presarata cu faina, apoi se pune in tava cu hartie de copt. Se unge cu sos, se pun ouale batute, cascaval ras, apoi punem  sunca, chorizo, ciupercile si ardeiul, iar deasupra presaram inca o data putin cascaval . Se coace in cuptorul preincalzit la foc mediu 160-180 gr 20-25 min.

 

RETETA IN IMAGINI

Pizza cu sunca si chorizo-0
Pizza cu sunca si chorizo-1
Pizza cu sunca si chorizo-2
Pizza cu sunca si chorizo-3
Pizza cu sunca si chorizo-4

COMENTARII (15)

Rocsi

Rocsi 1

08.04.2015, 20:59

Buna pizza

VI

VI 1

13.04.2015, 09:16

Gicuta69

Gicuta69 1

28.05.2015, 09:03

Ce bine arata!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Alivenci moldovenesti
  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!