Pizza cu sunca si ciuperci

de aalliinnaa07 in Pizza, 26 Ian 2014 | 4687 vizualizari

 

INGREDIENTE

Blat :

  • 250 ml apa
  • 450-500 g faina
  • 1 plic de drojdie uscata
  • 3 linguri ulei
  • 1/2 lingurita sare
  • 1/2 lingurita zahar

Ingrediente:

  • 200 g cascaval
  • 5 ciuperci mai mari
  • 300 g sunca presata
  • 150 g masline
  • oregano
  • ketchup picand sau sos de rosii
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu sunca si ciuperci:

Blatul:

Se dizolva drojdia in 250 ml apa calduta, apoi adaugam zaharul, sarea si uleiul. La sfarsit adaugam toata faina si amestecam bine pana se incorporeaza bine. Alatul il lasam la crescut 30 de minute.

Intre timp, feliem ciupercile si sunca, iar cascavalul il dam pe razatoarea mica.

Dupa ce a crescut aluatul l-am impartit in 4, se intinde fiecare bucata, mie mi-au iesit 3 blaturi pentru tava cu diametrul de 28 cm si unul pentru tava de 25 cm.

Se unge tava cu ulei, punem in tava unul din blaturi, il ungem cu ketchup, presaram cascaval, apoi sunca, ciuperci feliate, masline intregi fara samburi sau taiate rondele si din nou inca o lingura de cascaval si oregano. Dam tava la cuptor la foc mediu timp de 20-25 de minute.

La fel procedam si cu celelalte trei blaturi si punem ingredientele ramase.

 

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu sunca si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pizza de casa cu de toate