Pizza cu sunca si porumb dulce

de nadina73 in Pizza, 24 Sep 2010 | 3052 vizualizari

 

Buna la un paharel de vorba

 

INGREDIENTE

  • 1 blat de pizza comert
  • 3 linguri pasta de tomate
  • 150 g mozzarella
  • sunca mortadela sau orice sunca 5 felii
  • 100 cascaval razuit
  • ardei verde 3/4
  • ardei rosu murat 3 feliute
  • borumb dulce 3 linguri
  • masline negre fara samburi 1/2 cutie
  • oregano
  • busuioc uscat
  • unt  pt uns tava
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu sunca si porumb dulce:

Blatul sincer am fost tare lenesa si l-am cumparat.

Se unge blatul cu pasta de tomate se pune mozzarella,dupa care cascavalul ras,sunca taiata cubulete foarte subtiri si fin,maslinele taiate marunt,ardeiul rosu si verde,se presara oregano si busuioc si mozzarella

se da tava la cuptor pentru 10-15 minute .La final se pune porumbul dulce( in cuptor se usuca)

Se serveste calda cu o gasca de prieteni care dau si berea

 

RETETA IN IMAGINI

Pizza cu sunca si porumb dulce-0
Pizza cu sunca si porumb dulce-1
Pizza cu sunca si porumb dulce-2
Pizza cu sunca si porumb dulce-3
Pizza cu sunca si porumb dulce-4
Pizza cu sunca si porumb dulce-5
Pizza cu sunca si porumb dulce-6

COMENTARII (17)

LauraS

LauraS 1

25.09.2010, 12:30

Hallo Nadina!
Pizza....se poate papa mereu!
Cind nu mai stiu ce sa gatresc, trec repede la facut aluat, si pus pe el .... ce imi ofera frigiderul...si voila .... toti zimbesc si sint multumiti...
Sa va fie de bine!!!

Bucataras Medi

Bucataras Medi 1

25.09.2010, 12:46

eu vreau la un pahar cu vin....................

Adinacarla

Adinacarla 1

29.09.2010, 09:44

pizzaaa...si eu repede la o bucatica..mica, mica

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paine cu masline si fulgi de ovaz

de Rocsi 9

Paine cu masline...

ieri la 21:23

Briose din cartofi si branza in crusta de cascaval

de Rux 9

Briose din...

ieri la 19:37

Negresa cu glazura de ciocolata

de Aletta 4

Negresa cu...

ieri la 16:55

Friptura de porc in sos dulce acrisor

de stefy_a 3

Friptura de porc...

ieri la 12:01