Pizza cu sunca si salam de vara uscat

de Dea_Dea in Pizza, 21 Sep 2013 | 10748 vizualizari

 

Iarasi pizza :)), daca ne place !

 

INGREDIENTE

ALUAT

  • 4-5 linguri faina
  • un praf de sare
  • 100 ml apa calduta
  • 10 gr drojdie proaspata
  • o lingura ulei

SOS

  • 100 ml ketchup
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • oregano

MAI AVEM NEVOIE DE

  • 100 gr sunca
  • 100 gr salam de vara uscat
  • un ou
  • 100 gr cascaval
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu sunca si salam de vara uscat:

Aluat

Faina cu praful de sare se pun in castron .Drojdia se dizolva in putina apa calduta si se toarna peste faina.Apa se adauga pe rand pana cand obtinem un aluat ce il putem intinde.La final se adauga uleiul si se framanta pana se incorporeaza si se lasa la dospit 30 -40 min.

Sos :

ketchupul se pune in tigaie , se condimenteaza cu sare, piper, busuioc si oregano si se da in clocot .

Sunca si salamul se taie felii , cascavalul se rade.

Se presara masa cu faina, se intinde foaie si se pune in tava.Se pune sosul , apoi se pune sunca si salamul . Oul se bate cu furculita si se pune peste , iar la final se pune cascavalul ras.

Se da la cuptor la foc potrivit 20 -25 min.

TIPS-URI

1

in loc de ketchup se poate pune bulion.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu sunca si salam de vara uscat" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pizza cu fructe de mare