Pizza cu telemea

de allube in Pizza, 13 Oct 2013 | 994 vizualizari

 

O pizza nu necesita multa munca, important este ca din ingredientele care sunt, la un moment dat, in frigider sa prepari ceva gustos si hranitor. Putina creativitate si gata masa!

 

INGREDIENTE

  • Blat:
  • 600 gr.faina
  • un cublulet drojdie
  • putina sare, zahar
  • 1 lingura ulei de masline
  • apa cat cuprinde
  • Sos:
  • ketchup iute
  • Topping:
  • branza telemea
  • ceapa taiata rondele
  • gem de caise
  • masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu telemea:

Drojdia, cu zaharul si 100 ml apa calduta se amesteca intr-un vas.Maiaua formata se amesteca cu faina, sarea, uleiul, 300 ml apa calda si se lasa la crescut. Se taie in 3 parti, fiecare se intinde intr-o forma. 

Ketchup-ul cu gemul de caise se amestexa si se intinde peste aluat.Se pune deasupra branza telemea (eu am dat-o pe razatoare), ceapa si maslinele, iar pentru decor am pus cateva ciupercute.

Gustul este extraordinar, aroma iute de la ketchup combinata cu gemul dulce acrisor este incredibila! Trebuie neaparat sa o incercati.

 

COMENTARII (1)

MotanLaOale 1

13.10.2013, 21:05

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D