Pizza cu tofu

de Lau in Pizza, 5 Apr 2013 | 3418 vizualizari

 

de cand am vazut la rocsi reteta mi-a ramas gandul la ea,eu nu am avut rosii in casa

 

INGREDIENTE

Aluat

  • 200 g faina
  • 200 g faina integrala
  • 1 cub de drojdie
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingurita sare
  • 1/2 cana de apa
  • 1 lingurita zahar

Umplutura

  • 300 g ciuperci
  • 100 g masline
  • 150 g tofu
  • cozi de ceapa verde
  • gogosari in sos
  • busuioc
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu tofu:

Aluat-Intr-un bol cernem faina,facem gaura in mijloc adaugam drojdia amestecata cu zaharul si putina apa,sarea,uleiul si treptat apa calduta,framantam o coca nelipicioasa.Acoperim si lasam intr-un loc caldut pana isi dubleaza volumul.

Umplutura-eu am avut ciuperci proaspete,le-am curatat si le taiem felii dupa care le fierbem in apa cu sare,le scurgem bine de apa si le lasam sa se raceasca.

Maslinele le taiem rondele,frunzele de la ceapa le spalam si le taiem in bucati mici,branza scursa de zeama o taiem cuburi,

Sosul de la gogosari  il amestecam cu busuiocul,

Impartim coca in 2 si o intindem pe masa infainata o foaie subtire,

Punem blatul in tava tapetata cu hartie de copt,intepam cu furculita si adaugam sosul cu ardeii,adaugam ciupercile,bucatile de tofu,masilinele,ceapa verde.

Dam tava la cuptorul incalzit  cca 40 min

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu tofu" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

Lau 1

05.04.2013, 20:02

RuxyRux 1

05.04.2013, 21:03

Arata grozav...desi mie nu-mi place tofu...apreciez!

Lau 1

06.04.2013, 16:22

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pizza