Pizza cu tofu

de Lau in Pizza, 5 Apr 2013 | 1402 vizualizari

 

de cand am vazut la rocsi reteta mi-a ramas gandul la ea,eu nu am avut rosii in casa

 

INGREDIENTE

Aluat

  • 200 g faina
  • 200 g faina integrala
  • 1 cub de drojdie
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingurita sare
  • 1/2 cana de apa
  • 1 lingurita zahar

Umplutura

  • 300 g ciuperci
  • 100 g masline
  • 150 g tofu
  • cozi de ceapa verde
  • gogosari in sos
  • busuioc
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu tofu:

Aluat-Intr-un bol cernem faina,facem gaura in mijloc adaugam drojdia amestecata cu zaharul si putina apa,sarea,uleiul si treptat apa calduta,framantam o coca nelipicioasa.Acoperim si lasam intr-un loc caldut pana isi dubleaza volumul.

Umplutura-eu am avut ciuperci proaspete,le-am curatat si le taiem felii dupa care le fierbem in apa cu sare,le scurgem bine de apa si le lasam sa se raceasca.

Maslinele le taiem rondele,frunzele de la ceapa le spalam si le taiem in bucati mici,branza scursa de zeama o taiem cuburi,

Sosul de la gogosari  il amestecam cu busuiocul,

Impartim coca in 2 si o intindem pe masa infainata o foaie subtire,

Punem blatul in tava tapetata cu hartie de copt,intepam cu furculita si adaugam sosul cu ardeii,adaugam ciupercile,bucatile de tofu,masilinele,ceapa verde.

Dam tava la cuptorul incalzit  cca 40 min

 

 

 

RETETA IN IMAGINI

Pizza cu tofu-0
Pizza cu tofu-1
Pizza cu tofu-2
Pizza cu tofu-3
Pizza cu tofu-4
Pizza cu tofu-5
Pizza cu tofu-6

COMENTARII (18)

Lau 1

05.04.2013, 20:02

Rux 1

05.04.2013, 21:03

Arata grozav...desi mie nu-mi place tofu...apreciez!

Lau 1

06.04.2013, 16:22

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Terina cu cascaval si carne de pui

Terina cu...

ieri la 15:04

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

pe 06.12 la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

pe 06.12 la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

pe 06.12 la 19:41