Pizza cu tofu Inedit

de Dya Daniela Andrei in Pizza, 2 Mai 2013 | 893 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru aluat avem nevoie de:
  • 250 ml apa,
  • 3 linguri ulei,
  • 1 lingura zahar,
  • un cub de drojdie proaspata
  • faina cat cuprinde (cam 400 gr)
  • condimente: tarhon, busuioc, sare
  • Pentru umplutura avem nevoie de:
  • 1-2 rosii potrivite
  • 1 dovlecel
  • ardei gras rosu,
  • ardei iute,
  • ciuperci
  • ceapa verde,
  • masline
  • porumb
  • tofu Inedit
  • Pentru sosul de rosii avem nevoie de:
  • 1-2 rosii
  • 1 cana suc de rosii
  • 4-5 catei de usturoi
  • condimente dupa gust: sare, chili, tarhon, busuioc, oregano, rozmarin
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu tofu Inedit:

Cernem faina intr-un bol, adaugam sarea si uleiul, drojdia dospita (amestecata cu zaharul) si framantam un aluat potrivit, pe care il  invelim in folie alimentara si il tinem pentru cateva ore la rece.

Pentru sos: punem sucul de rosii la fiert, adaugam rosiile si usturioul taiate fin, condimentam dupa gust si lasam sa dea de cateva ori in clocot.

Tapetam tava de copt cu ulei si faina, asezam blatul, il ungem cu sosul de rosii si adaugam ingredientele in functie de preferinte.  Introducem apoi tava la cuptor atat cat este necesar. Se serveste cu sos de rosii. Sa aveti pofta!

 

RETETA IN IMAGINI

Pizza cu tofu Inedit-0
Pizza cu tofu Inedit-1
Pizza cu tofu Inedit-2
Pizza cu tofu Inedit-3
Pizza cu tofu Inedit-4
Pizza cu tofu Inedit-5
Pizza cu tofu Inedit-6
Pizza cu tofu Inedit-7
Pizza cu tofu Inedit-8
Pizza cu tofu Inedit-9

COMENTARII (17)

adry88

adry88 1

02.05.2013, 22:24

buna buna

Dya Daniela Andrei

Dya Daniela Andrei 1

02.05.2013, 22:31

Va multumesc si va pup cu drag!

Aurelia 07_07

Aurelia 07_07 1

03.05.2013, 08:30

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!