Pizza cu ton

de Oana in Pizza, 25 Feb 2012 | 2459 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Blat:
  • 400 g faina
  • 1/2 cubulet de drojdie proaspata
  • 1 lingura zahar
  • 1 lingurita sare
  • 280 ml apa
  • Topping:
  • passata de rosii
  • mozzarella rasa
  • o cutie de ton maruntit, in suc propriu
  • o ceapa rosie mica
  • porumb
  • masline feliate
  • ardei gras rosu
  • oregano uscat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu ton:

Blatul este acelasi de la pizza cu carnaciori.

In tava de pizza unsa cu ulei se intinde blatul cu mana, apoi se unge cu passata de rosii, se presaa cu oregano. Se rade mozzarella, se adauga tonul scurs, apoi deasupra se presara maslinele, porumbul, ceapa taiata solzisori si ardeiul gras taiat fin. Deasupra se rade iar mozzarella si se coace in cuptorul super incins. Dupa 2-3 minute se reduce focul la mediu si se lasa pana blatul este copt, maxim 10 minute.

 

COMENTARII (13)

oana_pisicutza16 1

25.02.2012, 22:31

yamiii....

mirela0911 1

26.02.2012, 11:37

ce bine poate sa arate!

aziz 1

26.02.2012, 15:09

mi-e poftaaa

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D