Pizza cu ton

de dakris in Pizza, 16 Mai 2012 | 4246 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • ½ ardei gras rosu
  • 100 g boabe de porumb congelat
  • masline
  • 2 fire ceapa verde
  • 2 cutii ton bucati in suc propriu
  • ketchup
  • 160 g cascaval/mozzarella
  • busuioc
  • oregano
  • Pt blat:
  • 1 ou
  • 5 linguri ulei
  • 1 plic drojdie uscata (7g)
  • 200 ml lapte
  • 1 lingurita zahar
  • ½ lingurita sare
  • cca 500 g faina
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu ton:

Zaharul si drojdia le dizolvam in laptele caldut si le adaugam peste faina alaturi de restul ingredientelor. Amestecam bine,framantam aluatul astfel rezultat si il lasam la dospit cca 30 min, de preferat la loc caldut.

Intr-o tava mare de aragaz tapetata cu hartie de copt asezam aluatul intins cu sucitorul in forma dreptunghiulara Radem deasupra un strat subtire de cascaval, turnam ketchup si asezam tonul maruntit, porumbul, ceapa taiata rondele, ardeiul si maslinele taiate felii. Presaram busuioc si oregano si, apoi, radem iarasi cascaval.

Se coace la cuptor cca 20-25 min la foc mediu.

Se serveste cu ketchup.

Va recomand si pizza de casa. E la fel de delicioasa! :D

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu ton" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

dakris 1

17.05.2012, 08:23

Nu, Mirela, nu mai este. S-a terminat de indata ce am facut-o!

mihaelar63 1

17.05.2012, 11:53

Place !!!

dakris 1

21.05.2012, 14:27

ma bucur, Mihaelar63!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pizza cu ton si porumb