Pizza cu ton

de dakris in Pizza, 16 Mai 2012 | 2127 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • ½ ardei gras rosu
  • 100 g boabe de porumb congelat
  • masline
  • 2 fire ceapa verde
  • 2 cutii ton bucati in suc propriu
  • ketchup
  • 160 g cascaval/mozzarella
  • busuioc
  • oregano
  • Pt blat:
  • 1 ou
  • 5 linguri ulei
  • 1 plic drojdie uscata (7g)
  • 200 ml lapte
  • 1 lingurita zahar
  • ½ lingurita sare
  • cca 500 g faina
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu ton:

Zaharul si drojdia le dizolvam in laptele caldut si le adaugam peste faina alaturi de restul ingredientelor. Amestecam bine,framantam aluatul astfel rezultat si il lasam la dospit cca 30 min, de preferat la loc caldut.

Intr-o tava mare de aragaz tapetata cu hartie de copt asezam aluatul intins cu sucitorul in forma dreptunghiulara Radem deasupra un strat subtire de cascaval, turnam ketchup si asezam tonul maruntit, porumbul, ceapa taiata rondele, ardeiul si maslinele taiate felii. Presaram busuioc si oregano si, apoi, radem iarasi cascaval.

Se coace la cuptor cca 20-25 min la foc mediu.

Se serveste cu ketchup.

Va recomand si pizza de casa. E la fel de delicioasa! :D

 

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Pizza cu ton 162930
retete culinare - Pizza cu ton 162931

COMENTARII (16)

dakris 1

17.05.2012, 08:23

Nu, Mirela, nu mai este. S-a terminat de indata ce am facut-o!

mihaelar63 1

17.05.2012, 11:53

Place !!!

dakris 1

21.05.2012, 14:27

ma bucur, Mihaelar63!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D