Pizza cu ton

de MotanLaOale in Pizza, 14 Oct 2013 | 3843 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • aluat pentru pizza
  • 180g ton maruntit in suc propriu
  • 160g file de ton bucati in ulei
  • 1 ceapa rosie
  • 10 masline
  • 2 rosii
  • 200g cascaval Delaco
  • 100ml pulpa de rosii
  • ketchup Univer
  • oregano
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu ton:

Aluatul se prepara ca in reteta mea "Aluat clasic de pizza".

Conservele se desfac si tonul se pune la scurs.

Se intinde aluatul in tava unsa cu ulei si se inteapa cu furculita pe toata suprafata.

Se intinde pulpa de rosii si ketchupul Univer si se presara oregano si piper.

Se pune tonul scurs pe toata suprafata.

Se pun si restul ingredientelor taiate felii subtiri.

Se rade cascavalul deasupra, intai pe razatoarea mare si la urma pe razatoarea mica.

Se introduce in cuptorul preancalzit pentru 25-30 minute.

Este gata cand este rumenita frumos.

Se serveste cu ketchup Univer.

Pofta Buna!

TIPS-URI

1

Tonul trebuie sa fie foarte bine scurs, ca sa nu iasa pizza prea zemoasa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu ton" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pizza cu cabanos