Pizza cu ton si anchoa

de delia64 in Pizza, 3 Iun 2014 | 1013 vizualizari

 

Aceasta reteta o stiu de la fiul meu .
Este gustoasa si usor de facut .

 

INGREDIENTE

  • 200 gr . faina
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 lingurita drojdie uscata
  • 1 praf de sare
  • 100 ml. apa calduta
  • 1 conserva ton
  • 1 ardei iute
  • 1 conserva anchoa
  • 200 gr. mozzarella
  • pasta Combino
  • 1 ceapa rosie
  • oregano
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu ton si anchoa:

Amestecam faina cu drojdia, sarea si apa si framantam pana se desprinde aluatul de mana .

Adaugam uleiul de masline si lasam la dospit la un loc ferit de curentii de aer  pana isi dubleaza volumul .

Intre timp razuim cascavalul , curatam ceapa si o taiem julien , taiem ardeii rondele .

Ungem tava cu ulei  .

Intindem aluatul si il asezam in tava .

Se intinde pasta de rosii , conserva de ton si anchoa  , presaram cascavalul  , oregano  ,ceapa  si ardeiul iute.

Dam la cuptorul preancalzit la 180 de grade  pentru 30 de minute.

Se serveste calda  cu ketchp dulce sau picant dupa preferinta .

Pofta buna !!!

 

 

 

TIPS-URI

1

Se pot adauga masline .

RETETA IN IMAGINI

Pizza cu ton si anchoa-0
Pizza cu ton si anchoa-1
Pizza cu ton si anchoa-2
Pizza cu ton si anchoa-3
Pizza cu ton si anchoa-4
Pizza cu ton si anchoa-5
Pizza cu ton si anchoa-6
Pizza cu ton si anchoa-7
Pizza cu ton si anchoa-8
Pizza cu ton si anchoa-9
Pizza cu ton si anchoa-10
Pizza cu ton si anchoa-11
Pizza cu ton si anchoa-12
Pizza cu ton si anchoa-13
Pizza cu ton si anchoa-14
Pizza cu ton si anchoa-15
Pizza cu ton si anchoa-16
Pizza cu ton si anchoa-17

COMENTARII (16)

delia64 1

04.06.2014, 19:08

Rocsi

Ubulika 1

08.06.2014, 09:02

mmmmmm

delia64 1

14.06.2014, 14:44

Ubulika

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04