Pizza cu ton si galbiori

de gaby_duceag in Pizza, 27 Sep 2014 | 4443 vizualizari

COMENTARII (21)

MotanLaOale 1

27.09.2014, 21:55

buna buna

Cris2711 1

27.09.2014, 21:56

Senzationala combinatia ton-galbiori

Merisor 1

27.09.2014, 22:01

Ioi, ce pizza ai facut!
4 x

deyutzky 1

27.09.2014, 22:03

cebunuta e pizza cu ton like!

T I M E A 1

27.09.2014, 22:07

aluaturile mai moi ies tare bine,si la paine am incercat si mi-a placut rezultatul. In rest pofta mare la pizza )

gaby_duceag 1

27.09.2014, 22:09

timi, chiar azi m-am uitat pe net la painea aia ce-i un trend ), aia neframantata, dar trebuia lasata 12 ore la rece, si-am zis c-o fac alta data. si la aia aluatul e foaaaarte moale

gaby_duceag 1

27.09.2014, 22:10

meri, iar veniti toti 4? ))))))))

gaby_duceag 1

27.09.2014, 22:10

cris, da

gaby_duceag 1

27.09.2014, 22:10

motanel

gaby_duceag 1

27.09.2014, 22:10

deyu

Cris2711 1

27.09.2014, 22:12

Iar veniti toti 4?)

reisnaor_2006 1

27.09.2014, 22:30

foarte buna

T I M E A 1

27.09.2014, 22:36

Eu fac paine neframantata dar nu las 12 ore si iese o paine extraordinara

Valclaudia 1

27.09.2014, 22:50

ce pofta mi-ai facut!!!

mihaelar63 1

27.09.2014, 23:13

daca mai ramane ceva dupa Meri , doresc si eu sa gust

RuxyRux 1

28.09.2014, 00:08

Arata senzational!

- Andreea - 1

28.09.2014, 09:57

Super cu ton

Anett 1

28.09.2014, 10:24

Rocsi 1

28.09.2014, 11:34

Corinuta 1

28.09.2014, 12:01

dantes 1

28.09.2014, 13:02

Buna!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pizza cu ton