Pizza cu ton si porumb dulce

de Andreea Caroline in Pizza, 25 Iul 2013 | 1396 vizualizari

 

In seara asta am facut pizza.Cea cu ton e preferata mea :)

 

INGREDIENTE

  • 250 gr faina
  • 1\2 cub drojdie proaspata
  • 125 ml apa
  • 1\2 lingurita sare
  • 3 linguri ulei
  • 1 cutie ton
  • 100 gr porumb dulce
  • bulion
  • busuioc
  • zahar
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu ton si porumb dulce:

Facem un aluat amestecand faina,apa in care am dizolvat drojdia,sarea,uleiul si framantam bine.Nu necesita dospire !!!

Bulionul il amestecam cu putin zahar si foi de busuioc tocate marunt.Cu acesta ungem aluatul intins.

Punem deasupra tonul si porumbul.

Dam la cuptorul incins la 180 grade pana ce se rumeneste frumos pe margini.

Se maninca calda .

Pofta buna !!!

 

COMENTARII (19)

Andreea Caroline 1

26.07.2013, 10:18

florycyk 1

28.07.2013, 19:25

minunata am incercat-o

Andreea Caroline 1

28.07.2013, 19:33

Florycyk...

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D