Pizza de casa

de mimmi in Pizza, 8 Aug 2011 | 4538 vizualizari

 

Pizza de casa e ideala pentru atunci cand ai musafiri ce se anunta pe neasteptate

 

INGREDIENTE

  • mazare boabe
  • ciuperci
  • porumb boabe
  • masline
  • cascaval
  • carnat
  • salam
  • kaizer
  • ketchup
  • busuioc
  • oregano Aluat :
  • 250 g faina
  • 5 g drojdie uscata
  • sare
  • 2 linguri ulei
  • 1/2 lingurita zahar
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza de casa:

Mod de preparare pentru pizza de casa:

Punem drojdia in putina apa calduta si 1/2 lingurita zahar si o lasam sa dospeasca. Intr-un bol cernem faina,pe margine punem sarea si uleiul iar in mijloc turnam maiaua. Framantam bine aluatul si il lasam la dospit 30 de minute,acoperit cu un prosop.

In acest timp pregatim ingredientele : Taiam carnatul,salamul si kaizerul felii,razalim cascavalul. Ungem o tava cu ulei,intindem aluatul direct in tava cu ajutorul mainilor. Ungem aluatul cu ketchup si aranjam in straturi ingredientele. Ultimul strat sa fie cascavalul,peste care presaram busuioc si oregano.

Dam tava la cuptor cca 40 de minute pana pizza de casa se rumeneste frumos, dupa care servim. Pofta Buna !!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza de casa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

mena29 1

09.08.2011, 21:39

Ce frumoasa e

RuxyRux 1

09.08.2011, 22:32

Arata tare bine, are de toate...ce sa mai... e grozava!

ionela2682 1

11.08.2011, 13:43

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pizza... italiana