Pizza de casa

de nadiuta123 in Pizza, 6 Feb 2012 | 2169 vizualizari

 

De si este o reteta atat de banala prin surprinderea tuturor si a mea este deosebit de delicioasa

 

INGREDIENTE

  • 8 felii paine
  • 1 cana de lapte
  • 250 gr kaizer
  • 250 gr carnaciori
  • 250 gr cascaval
  • 200 gr branza
  • 4 oua
  • 100 gr masline
  • 100 gr ciuperci
  • 1 cutie bulion
  • 250 gr sunca
  • 2 linguri de unt(pentru uns)
  • piper
  • cimbru
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza de casa:

Se unge tava de cuptor cu cele 2 linguri de unt. Se taie painea in felii potrivite. Intr-un castron se pune laptele si se inmoaie feliile de paine doar pe o parte (nu foarte mult), se aseaza in tava cat sa acopere toata suprafata. Deasupra de pune kaizerul tocat marunt, carnaciorii, sunca, branza sfaramata cu furculita, cascavalul dat pe razatoarea mare, ouale batute, maslinele, ciupercile taiate si acestea marunt si se da la cuptor pentru 15-20 de minute. Intr-un alt castronel se pune bulionul si se amesteca cu piperul. Dupa cele 15 -20 de minute se scoate tava din cuptor si se adauga bulionul si se mai lasa pentru inca 5-10 minute.

 

TIPS-URI

1

Daca va place usturoiul puteti face in pic de mujdei si sal puneti impreuna cu toate ingredientele inainte sa se puna buionul.

RETETA IN IMAGINI

Pizza de casa-0
Pizza de casa-1

COMENTARII (14)

iri_iri

iri_iri 1

06.02.2012, 22:45

imi place

marinicayou10

marinicayou10 1

07.02.2012, 12:54

Bun bun

oana_pisicutza16

oana_pisicutza16 1

15.04.2012, 23:20

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Alivenci moldovenesti
  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!