Pizza de casa

de Valyvalentyna in Mancare copii, 28 Mai 2014 | 7859 vizualizari

 

F buna!!!

 

INGREDIENTE

  • Pentru Aluat:
  • 1 kg de faina,
  • 600 ml apa,
  • 6 linguri de ulei de masline,
  • 50 gr drojdie proaspata,
  • 2 lingurite de zahar,
  • 30 gr de sare.
  • Pentru Umplutura:
  • 4 cabanosi,
  • 300 gr cascaval,
  • 8 linguri smantina,
  • 200 gr salam torpedo,
  • 150-200 gr brinza de oaie putin sarata,
  • 6 oua,
  • 4 rosii,
  • 300 gr ciuperci,
  • 250 gr masline fara simburi,
  • 4 oua fierte tari,
  • 8 linguri ketchup.
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza de casa:

Pentru Inceput facem aluatul: cernem faina intr-un vas mai mare in care facem o gaura un mijloc si farmam drojdia peste care punem zaharul, sarea, si cu 2 linguri de apa calduta lasam putin pina isi dubleaza volumul.

Intre timp taiem salamul feliute,cabanosi, farmam brinza si radem cascavalul, dupa ce drojdia sia dublat volumul adaugam uleiul si restul de apa calduta framintam aluatul pina devine elastic si lucios apoi lasam la crescut 1 ora. Dupa ce aluatul a crescut luam jumatate din aluat si intidem pe masa de lucru nu mult pt. ca o punem in tava si acolo o intindem mai bine, cu o furculita intepam blatul in diferite locuri apoi punem si ungem cu ketchup apoi punem uniform toate ingredientele taiate de mai sus.

Batem ouale cu smantina si turnam peste ingredientele din tava apoi asezam rosiile taiate feliute si cascavalul ras, Dam la cuptorul  incalzit la 180 de grade pina se rumeneste frumos. Pofta buna !! Este foarte delicioasa.!

TIPS-URI

1

Cantitatea de mai sus este pentru 2 tavi de cuptor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza de casa" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pizza andutu