Pizza de post

de ionela2682 in Pizza, 9 Apr 2013 | 4439 vizualizari

 

Daca tot este post am zis sa prepar si o pizza alaturi de cornulete....

 

INGREDIENTE

Pentru blat":

  • 1 pahar apa caldura
  • drojdie cat o nuca
  • cateva linguri ulei
  • faina
  • 1 lingura zahar
  • sare

Umplutura

  • rosii
  • ardei
  • cateva rondele de ceapa
  • ciuperci
  • masline
  • cascaval de post
  • busuioc, oregano,sare si piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza de post:

Prepararea blatului:

In apa calduta dizolvam drojdia zaharul ,uleiul si sarea

adaugam faina cat sa iasa un aluat potrivit

-lasam sa creasca intr-un loc caldut

-intre timp pregatim ingredientele pentru umplutura

-pasam  bine o rosie adaugam oregano,busuioc sare si piper

-celelalte ingrediente le taiem feliute ,cubulete..cum dorim

-intindem din aluatul lasat la dospit o foaie de aproximativ 1.2 cm

-tava o ungem cu putin ulei,presaram gris pe intreaga suprafata,asezam blatul ,intepam cu furculita

-ungem blatul cu amestecul de rosie si condimente

asezam deasupra legumele taiate

-dam la cuptor pana se rumeneste frumos.

-scoatem tava ,presaram pe intreaga suprafata a pizzei cascaval de post ras ,dam la cuptor pentru inca 2-3 minute ,pana se topeste cascavalul

-scoatem din cuptor si servim calda.

Pofta buna!!

 

TIPS-URI

1

Pentru un blat perfect copt ungeti tava cu ulei si presarati gris dupa care asezati blatul.

RETETA IN IMAGINI

Pizza de post-0
Pizza de post-1

COMENTARII (16)

Alexandra Elena

Alexandra Elena 1

09.04.2013, 20:20

buna

Aurelia 07_07

Aurelia 07_07 1

09.04.2013, 21:14

Sim0na

Sim0na 1

10.04.2013, 16:04

Tare frumoasa este!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!