Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Daca tot este post am zis sa prepar si o pizza alaturi de cornulete....
Pentru blat":
Umplutura
Prepararea blatului:
In apa calduta dizolvam drojdia zaharul ,uleiul si sarea
adaugam faina cat sa iasa un aluat potrivit
-lasam sa creasca intr-un loc caldut
-intre timp pregatim ingredientele pentru umplutura
-pasam bine o rosie adaugam oregano,busuioc sare si piper
-celelalte ingrediente le taiem feliute ,cubulete..cum dorim
-intindem din aluatul lasat la dospit o foaie de aproximativ 1.2 cm
-tava o ungem cu putin ulei,presaram gris pe intreaga suprafata,asezam blatul ,intepam cu furculita
-ungem blatul cu amestecul de rosie si condimente
asezam deasupra legumele taiate
-dam la cuptor pana se rumeneste frumos.
-scoatem tava ,presaram pe intreaga suprafata a pizzei cascaval de post ras ,dam la cuptor pentru inca 2-3 minute ,pana se topeste cascavalul
-scoatem din cuptor si servim calda.
Pofta buna!!
1
Pentru un blat perfect copt ungeti tava cu ulei si presarati gris dupa care asezati blatul.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult