Pizza delicioasa

de madi_marin in Pizza, 17 Noi 2010 | 12572 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Blat :
  • ~500 g faina
  • 1 cubulet drojdie proaspata
  • 250 ml lapte cald
  • 3 linguri ulei
  • sare
  • un praf de zahar
  • Umplutura:
  • carnati semiafumati
  • salam ,,Victoria,,
  • salam de porc
  • ciuperci taiate din conserva
  • masline fara samburi
  • cascaval
  • branza topita felii
  • rosii
  • pasta de tomate
  • busuioc
  • maghiran
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza delicioasa:

Se prepara blatul : se dizolva in laptele cald drojdia. Se pun si sare si zahar, apoi uleiul si faina. Se framanta bine aluatul , apoi se lasa la crescut pana se dubleaza.

Mezelurile se taie in cubulete, cascavalul se rade pe razatoarea cu ochiuri mici.

Tava de aragaz se tapeteaza cu hartie de copt. Se intinde blatul, se pune in tava, se unge cu ulei si pasta de tomate, se presara cu condimente,se pun feliute de branza topita, apoi se pun deasupra mezelurile, cascavalul ras, maslinele taiate , ciupercile si feliutele de rosii. Se da tava la cuptor la foc potrivit .

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza delicioasa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (27)

madi_marin 1

21.11.2010, 18:18

Medi....sa stii ca e mare ajutor....si nu numai la bucatarie..... multumim pentru pup....

ionix 1

22.11.2010, 09:51

fara ajutorul superb nu-ti iesea asa frumusete de pizza

madi_marin 1

22.11.2010, 14:57

ionix......sa stii ca de-aia a iesit asa frumoasa pizza....

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pizza pe blat din paine