Pizza "Dracula"

de mirela0911 in Pizza, 12 Oct 2013 | 4075 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Blat:
  • 250 g faina alba
  • drojdie proaspata cat o nuca
  • 1 lgt sare
  • 1 lgt zahar
  • 2 lg ulei
  • apa cat cuprinde
  • Topping:
  • sos de rosii
  • 100 g salam picant
  • ceapa rosie
  • 2-3 catei de usturoi
  • ardei iute
  • 150 g cascaval
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza "Dracula":

Din ingredientele pt. blat se framanta un aluat care se lasa la dospit.

Se intinde apoi in foaie subtire de marimea tavii, se unge cu sosul de rosii iar apoi se aseaza feliile de salam, ceapa taiata rondele, felii de usturoi si ardeiul iute (eu am pus din borcan). Se rade deasupra cascavalul si se da la cuptor! 

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza "Dracula"" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

Lavinia 1

12.10.2013, 13:59

foarte gustoasa

Rocsi 1

12.10.2013, 18:41

Super

Lia_ 1

13.10.2013, 23:37

arata excelent dar de ce se numeste asa? ca nu e insangerata prea mult cu letchup

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pizza pe paine