Pizza fara framantare

de deyutzky in Pizza, 18 Sep 2013 | 4545 vizualizari

 

V-am adus si eu o pizzzaaa...da nu orice pizza..ci una rapida, fara framantare, fara prea multa munca...una foarte rapidaaaaa,dar cu un gust exceptional.
Reteta blatului am vazut-o pe blogul LaLena, asadar nu-mi apartine in totalitate...dar i-am adus unele imbunatatiri :D

 

INGREDIENTE

  • Blat:
  • 200 ml lapte
  • 145 gr faina
  • 1 ou
  • 1 lingura ulei
  • 1/2 lingurita sare
  • 1/2 lingurita praf de copt
  • Sos:
  • 3 linguri ketchup Univer
  • 3 linguri rosii cuburi cu suc
  • sare dupa gust
  • piper dupa gust
  • oregano
  • Umplutura:
  • 2 buc cabanos
  • masline
  • 1 ceapa mica
  • 1 rosie
  • cas/cascaval ras
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza fara framantare:

Blat:

Intr-un bol se adauga toate ingredientele: laptele, oul, uleiul, sarea si faina amestecata cu praful de copt si se mixeaza bine.

Si...gata blatuuuul!! Usor, nu?? :))

Il punem intr-o tava rotunda tapetata cu hartie de copt si il dam la cuptor la foc mic pt maxim 10 min pana se prinde compozitia ( varianta aceasta am ales-o eu pentru ca am vrut oarecum sa fie dedesubt un strat de blat, dar puteti pune odata cu compozitia lichida si restul ingredientelor).

Intre timp taiem rondele carnaciorii, ceapa o taiem pestisori iar rosia o taiem felii.

Pregatim sosul amestecand ketchup-ul cu rosiile cuburi, oregano, sarea si piperul.

Dupa cele 10 minute scoatem blatul, il acoperim cu sosul obtinut si distribuim pe toata suprafata lui si restul ingredientelor : maslinele, carnaciorii, ceapa si rosiile felii.

Dam inapoi la cuptor pt alte 10 minute dupa care scoatem tava si punem casul ras, dam inapoi la cuptor si mai lasam aprox 20 de minute pana se rumeneste frumos.

Pofta buuna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza fara framantare" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pizza cu sunca si salam de vara uscat